Gambrz sekta, sekera tě sekla!

Gambrz reprs řádí na českých pódiích již od roku 2007. Během této nikdy nekončící jízdy
vydali pět studiových alb, odehráli stovky koncertů po klubech i velkých festivalech a
spolupracovali s interprety jako P/\ST, Sodoma Gomora, Rest či Rigor Mortiz. Koncerty
Gambrz Reprs svou energičností zdaleka převyšují klasickou rapovou show. Pět MC’s a
jeden DJ na podiu rozjíždí nepochopený a surový rock´n´roll rap. Písně jsou svižné, texty
vtipné a show divoká. Nechybí ani převleky, pivní pravdy a podivné promluvy mezi písněmi.
Kapela Gambrz reprs vznikla v roce 2007 spojením skupin Projekt-ill, Eskalátor a Divnej
postoy. V roce 2009 vydala svou debutovou desku Šémhamforáš, která na rapové scéně
způsobila značné pozdvižení a posunula kapelu na velká pódia. Druhé album Ministerstvo
pro místní rozvoj přišlo na světlo světa v roce 2013 a Gambrz si na něm střihli featuring s
prvním českým raperem, bigítovou legendou a zakladatelem kapely Manželé – Lesíkem
Hajdovským. V roce 2017 vydávají kluci třetí album Blbá sranda, na němž se mezi hosty
objevila řada českých herců, namátkou zmiňme Jiřího Lábuse, Pavla Nového nebo Petra
Čtvrtníčka. Čtvrté album jménem Sekta vstoupilo do éteru v roce 2019 a kluci na něj
navázali v roce 2022 výběrovkou 15 let natvrdo. V roce 2023 vyšlo album Nemoc králů,
kterému se dostalo velice příznivého přijetí a u fanoušků se těší obrovské oblibě. Písně z
desky Nemoc králů se velice rychle zabydlely v koncertním playlistu a chlapci dokázali, že s
léty jejich forma jen roste.

Diskografie

  • Šémhamforáš (2009)
  • Curacao faux pas (EP 2011)
  • Ministerstvo pro místní rozvoj (2013)
  • Blbá sranda (2017)
  • Sekta (2019)
  • 15 let natvrdo (2LP 2022)
  • Nemoc králů (2023)

Ostatně můžete si je hned pustit pod tímto textem.

Vydané

Sekta (2019)

Blbá sranda (2017)

Ministerstvo pro místní rozvoj (2013)

Curacao Faux Pas (2011)

Šémhamforáš (2009)